Hond beroofd van kluif…

feesteten
Zaterdag maak ik bijna altijd soep. Zondagse soep zeggen ze hier. We eten de soep meestal bij de lunch, en vaak vries ik een deel van de bouillon in voor later gebruik. Ik trek bouillon van een schenkel met een bot en Max weet precies wanneer de bouillon klaar is en de kluif voor hem. Zo ook vandaag. Max lag er net een half uurtje tevreden op te knagen toen de Keizer van Monera kwam. En ja hoor, weg kluif!!! Die had Gerard nou net nodig om een ornament te maken voor de Elektromotor. Het ging razendsnel… “Wâh hi dé hûndje een lekker kloifke, loat is kiejken”, en roets, weg kluif. Max zit nu te balen in zijn mand. Ik ben benieuwd wat het voor een ornament wordt.

© ellen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *