REST EN DERGELIJKEN…

De eerste dag van mijn vacantie heb ik naar tevredenheid doorgebracht.

Uitgeslapen tot 09.30 uur, een forse wandeling met Max en natuurlijk het onvermijdelijke veldonderzoek aangaande paardenvlees en snacks.
Het is zo’n fantastisch nazomerweer (23 graden op 12 oktober) dat ik in de middag besloot een terras op te zoeken. Ik hoefde verder niks, ik dronk witte wijn en las m’n krantje. Om 16.00 uur haalde ik Ellen van haar werk en samen hebben we nog enkele uren bij De Keijzer gezeten, het kon wel eens de laatste mooie dag van het jaar zijn.
Voor Ellen kocht ik een mooie haas-biefstuk, ikzelf beperkte me tot het vlees van gisteren. Daarbij sla, en aardappelpuree (ook van gisteren). Maaltijd afgesloten met espresso en stukje chocolade, wat wil je nog meer.

Ik laat de hond nog even uit, en morgen is er weer een dag.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *