SALTIMBOCCA ROMANA

salie (thuis)...

Snel nog de Saltimbocca Romana gemaakt: 2 kalfsschnitzels, 2 plakken parmaham (dik gesneden!), 8 blaadjes salie, peper / zout, boter, scheutje marsala, eventueel beetje bouillon.

Leg de salieblaadjes op het vlees, de parmaham erop en steek dat met een prikkertje vast. Braad het vlees in een platte pan snel bruin, te beginnen met de ham-kant. De andere kant bruinen en even laten doorbakken. Haal het vlees uit de pan en houdt het warm. Roer met een scheutje Marsala een klein beetje warme bouillon de aanbaksels los en laat de saus even inkoken. Opdienen met korte pasta die mooi saus vasthouden kan. Max heeft veel plezier aan het bot beleefd, nu nog even wandelen.

© ellen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *