NATTE KLEDDER DEEL 2…

Het was een echte pechdag vandaag. Dat begon voor mij al heel vroeg. Paul had zijn wekker gisteren aan laten staan en die ging vannacht om 5 uur af!

Normaal sta ik om 6 uur op, maar ik kon natuurlijk niet meer slapen. met nog slaperig hoofd naar beneden en daar stond de keuken dus blank. Ergste is, dat de linoleumvloer bij het opdweilen van de nattigheid, gaten begon te vertonen. Helemaal verpest dus. En dat s’morgens om half 6!
Die vaatwasblokjes zijn levensgevaarlijk, het lijkt wel zoutzuur. Ik wist niet dat dat zo’n troep was.

Gelukkig had Vincent even tijd om naar het apparaat te kijken. er is een rubberding versleten. Hij zet er morgen een nieuwe in. Ik hoop maar dat dat alles is, en ook dat we iets aan die vloer kunnen doen.
Natuurlijk kwam er niets van koken en hebben we maar pizza’s gehaald. Morgen wel weer serieus eten.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *