Sumiranboerderij…

30 september 004
En de groeten van de Sumirandieren. Vandaag zijn we wee naar Heusden geweest om wat biologisch vlees in te kopen. Er waren net biggetjes geboren; 11 stuks. De foto was niet scherp, vandaar deze foto van de kip. De kippen scharrelen rond het erf en tussen de varkens. Deze kwam speciaal voor het bezoek even op het hekje gefladderd. Ik ga nu snel door met de voorbereidingen voor het feestje morgen. Het is nog steeds prachtig weer hier, ik denk dat we morgen buiten kunnen zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>