Dinsdag…

18  februari 016

Gisteren genoten we van het Grote Carnavalsontbijt in restaurant de Keizer. Dinsdag is al jaren de dag van de ZAB band. De ZAB band houdt ieder jaar op carnavalsdinsdag een openbare repetitie. Na het ontbijt worden de stemmen gesmeerd en de instrumenten gestemd. Ook het Ministerie neemt deel aan deze uitvoering. Traditiegetrouw zingt Paul ieder jaar een nieuw Iers lied, dit jaar wel in een heel bijzonder arrangement: Dirty Old Town. Natuurlijk daarna Molly Malone en the Wild Rover. Frans van Zutphen dirrigeert de ZAB band en de Jongste Bediende zorgt dat Paul op het juiste moment de juiste toon inzet. Na een paar keer repeteren werd het een prachtige uitvoering, en heel Gemert zong mee…

18  februari 033

Ook de verjaardag van Ans zijn we niet vergeten. De hele zaal zong uit volle borst een Lang Zal Ze Leven. Via de mobiele telefoon kon Ans in Dublin genieten van deze speciale felicitatie. Nieuw dit jaar was een optreden van Berry van Oort, dè dirigent van ons dorp met een speciaal voor deze dag geschreven compositie.

18  februari 046

Kortom; het was een geweldig feest!
We gaan nu snel de rommel in huis opruimen, de lege kratjes en flessen wegbrengen en dan is het tijd voor de haringen!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *