Kalfsvlees met salie en pasta…

 

19 juni 2007 018

Het was hier warm vandaag, eigenlijk zou je dan iets buiten moeten grillen, salade erbij en wat brood en klaar. Helaas waren wij vergeten om het vlees uit de diepvries te halen dus moesten er nog even snel boodschappen gedaan worden. Ter plekke beslissen wat je zal eten, ook nog met een beetje hongerig gevoel, is nooit slim. Laten we maar zeggen dat het vandaag goed uitpakte.
Kalfsvlees kocht ik, lapjes. Thuisgekomen bleek dat de lapjes écht gestoofd moesten worden. Dan maar even aanbakken met wat spek en salie, uitje erbij, teentje knoflook, tomaatje, scheutje witte wijn, en dan een uurtje sudderen.  Zo kwam het toch nog helemaal goed. Intussen hadden we mooi de tijd om eindelijk onze vakantiebestemming uit te zoeken.

We weten nog steeds niet waar we naar toe zullen gaan. Sinds Het Kind niet meer meegaat zijn we niet meer afhankelijk van grote campings met vermaak…

Wij willen naar een rustige streek met goede restaurants, liefst vlak bij een nog te ontdekken wijngebied, met vriendelijke bevolking. We willen dan verblijven in onze supercaravan Bambi op een kleine municipal camping met zo weinig mogelijk comfort maar wel een schone douche en toilletten! Een stukje wandelen, een beetje koken, mooie wijnen proeven, een snuifje cultuur nemen, een echte goede tentoonstelling bezichtigen van moderne kunst en een museum bezoeken met veel “oude meesters”. ‘s Avonds op de camping is het dan heel stil en genieten we na van de dag met een mooi glas wijn en een goed boek. Er zijn ‘s nachts geen muggen en er leven ook bijna geen andere stekende insekten in de buurt. Er is wel een mooi meertje waar bijna niemand komt…
Vroeg in de morgen toetert de plaatselijke bakker dat er vers brood en croissants zijn…

Nou ja, we zien wel. Voorlopig houden we het op Madiran, daarna Albi, en vervolgens door het Rhonedal terug. Tips zijn van harte welkom!.

© ellen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *