Bijna vakantie!!!

 

25 juni 2007 004

Het is al bijna zover, vakantie! Nog een paar dagen werken en dan vertrekken we. Natuurlijk moeten we eerst naar onze caravan in Luxemburg. Daar staan allerlei spullen die we nodig hebben zoals een campingtafeltje, stoelen, pannen enzovoorts. We blijven dan een paar dagen in Luxemburg om lekker een beetje te onthaasten en wat boodschappen te doen. Daarna gaan we richting zuid Frankrijk. We zien nog wel hoe. Eén van de reisdoelen is het dorpje Madiran en het stadje Albi. We komen vast langs een heleboel wijnstreken en ongetwijfeld gaan we lekker eten, wijn proeven, plaatselijke lekkernijen zoeken en op kleine markten inkopen doen. Je hoort nog van ons. We zullen er uitgebreid verslag van doen op dit weblog.

Vanavond hebben we de kleine caravan uit de stalling gehaald, hij staat te pronken tegenover ons huis. De eerste bewonderaars zijn al lachend voorbijgefietst. Dat is het aardige van deze caravan; je ziet altijd lachende gezichten. Twee extra rondjes op een rotonde omdat we de weg kwijt waren, leverde ons vorig jaar zelfs een groot applaus op van enkele toekijkers. Voor de rest is het een supercaravan, goed geisoleerd, van alle gemakken voorzien, vederlicht, meer dan groot genoeg voor twee personen en voorzien van een uitstekend geoutilleerde keuken.

Hond Max gaat niet mee, hij houdt er niet van om lang in de auto te zitten. Zoals ieder jaar gaan De Jongste Bediende en onze PR Manager in ons huis wonen. Zij zorgen voor Max. De Jongste Bediende zal af en toe ook iets op het weblog schrijven. In de laatste week van onze vakantie krijgen ze het druk want dan komt ook Hond Spot van Eupotours hier logeren. Dat wordt dus voor de honden ook een heerlijke vakantie, lekker samen stoeien en ravotten.

Ik krijg er echt zin in en ga nu snel beginnen met spullen uitzoeken die mee moeten; wegenkaarten, reisgidsen, kookboeken, (Culinaria Frankrijk is altijd handig om bij je te hebben!) romans, cd’s voor onderweg, zaklampen, verrekijker enzovoorts…
Iedereen heeft wel zo’n lijstje, en iedereen vergeet wel eens iets neem ik aan?
We zien wel, het is in ieder geval goed om je frans weer eens op te halen als je een kruiskopschroevendraaier moet gaan kopen omdat je die weer eens vergeten bent in te pakken!
@ ellen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *