Weer terug…

 

vakantie juli 2007 001

En toen waren we weer terug…
Zaterdagavond klokke vijf stopten we op de stoep voor ons huis.
We kwamen vanuit Luxemburg, waar we onze laatste vacantiestop hielden. We werden op klassieke wijze begroet door hond Max en logeerhond Spot, met een heleboel kabaal.
We wilden de thuiskomst een feestelijk tintje geven en nodigden Marleen, de Jongste Bediende,  Andy en Het Kind uit op een maaltijd. En ook de Keizer van Monera schoof aan. Ellen kocht in Bourgondië twee prachtige “biefstukken met bot”, van elk één kilo. Die hebben we op een mooi vuurtje geroosterd.
We dronken er rode wijn uit de Allier bij.

De zondag stond geheel-en-al in het teken van de Tour en het interview dat vandaag plaats gaat vinden.
Ellen zal zometeen bevraagd worden een journalist van Koken en Genieten, en het is de bedoeling dat ze ook twee gerechten maakt. De fotograaf van het maandblad zal een en ander op plaat vastleggen en als alles naar wens verloopt wordt het hele gebeuren gepubliceerd in het augustusnummer van het tijdschrift. Een uitgebreid verslag kun je de komende dagen volgen op dit web-log.

De vacantie voldeed overigens aan alle verwachtingen, behalve dan dat we onze voorgenomen reisdoelen allemaal bijstelden en dien ten gevolge op heel andere plaatsen terecht kwamen dan gepland.
We waren in Bourgondië en Auvergne. We hebben zoveel spannends verzameld dat we tot een eind in de herfst vooruit kunnen met schrijven.

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *