Vakantie?!

 

1 augustus 018

Ellen heeft nog steeds vrij. Ik iets minder, maar in ieder geval de komende dagen wel. We bestellen pizza (Pizza Ellen), drinken heel behoorlijke wijn en stoken het kacheltje. We hebben vanaf ons eigen terras contact met de Pandelaar in Zuidoost Brabant, Drôme in Frankrijk en Krakow in Polen. Het gaat goed met allen. Ans en Hijn (van de parafernalea) vertrekken de komende dagen, zo ook Marleen en de Jongste Bediende. Eupotours bereidt de terugtocht huiswaarts voor, Jeanne en Rian idem.
En wij zitten voor ons kacheltje. Af en toe slaan de honden aan. We proberen ze te corrigeren.
Wij vieren vakantie…

© paul
De Jongste Bediende en Marleen komen langs. Oók zij blijken de “Pizza Ellen” gegeten te hebben. 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *