En al weer een interview en kermis in het dorp…

 

kermis 014

Ik zou nog het recept schrijven van gisteren…Nou ja, zo gaat dat, druk, druk, druk…
Vanmorgen kwam er een journalist van “onze eigen krant”, het Eindhovens dagblad. Een klein stukje wilde hij schrijven, over kookweblogs, helemaal ‘in’ op dit moment kennelijk. Natuurlijk voelden wij ons weer zeer vereerd.
We hebben zo goed als we konden de vragen beantwoord. En natuurlijk veel meer verteld dan deze meneer wilde weten, vergeten foto’s te maken… Nou ja, slecht verslag van onze kant. Ik hoop dat hij er morgen iets moois van maakt!

Intussen zijn we ook nog druk met de voorbereiding van een afscheidsdiner voor de ex-nachtcollega’s van Paul, er moet dan toch iets lekkers op tafel staan. En we hadden al weer te lang gewerkt, dus moesten we dringend vrienden opzoeken, en dat liep natuurlijk een beetje uit…

Om een langdradig verhaal kort te maken, van koken kwam niets meer vandaag! We zijn maar naar het plaatselijke Griekse restaurant gegaan. Paul at stifado en ik lamskarbonaadjes, glas wijn erbij, kopje espresso toe en we waren best tevreden.

Dan nog een rondje met hond Max om kerk en kasteel… Dat ging dus helemaal fout. Op het moment dat ik de deur uitstapte barste er een hevig vuurwerk los. Ik was het alweer vergeten maar het is hier ook nog kermis!
Als hond Max ergens een gruwelijke hekel aan heeft dan is het wel vuurwerk!!!
En dan ook nog zo dichtbij!!!
Terug naar huis dus en wachten tot het over is.

Na een half uurtje waren de kruitdampen opgetrokken en deden hond en ik een nieuwe poging. Fototoestel mee om een leuk kermisplaatje te maken. Blijkt hond Max dus ook een gruwelijke hekel aan kermisgeluiden te hebben…
Beetje bewogen foto met hond aan mijn arm, maar toch kermis in Gemert…

En, niet vergeten morgen in de krant te kijken!

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *