Biefstuk met frietjes en sla…

 

biefstukje met frietjes 004

Heel simpel vandaag; biefstukje met sla en frietjes. Daar valt eigenlijk weinig over te zeggen. Ik gebruikte voorgebakken Vlaamse frieten, dat was stom. Had ik maar gewoon zelf een paar aardappelen geschild en gesneden. Deze voorgebakken, diepgevroren frieten, smaken naar puree met een kartonlaagje eromheen. Jammer, een gemiste kans want eigenlijk kan een zelfgebakken frietje heel lekker zijn.
Gelukkig was de salade prima. Gewone groene kropsla, gewoon uit Nederland. Even wassen, drogen en aanmaken met 2 eetlepels olijolie en 1 koffielepel witte wijnazijn met noten van Edmond Fallot, een uitje in fijne ringen gesneden en een gebakken geitenkaasje met spek.

(De azijn hebben we in Frankrijk gekocht tijdens de vakantie, moeten we volgende keer meer van kopen. Deze azijn is werkelijk prima!)
Espresso toe.
@ ellen.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *