Pc trubbels… grrr….

 

speculaas 008

Er is hier eigenlijk niets te melden…behalve dan dat de computer helemaal in de war is. Het ding vertrouwt zelfs mij niet meer…Wat een ellende. Ik typ dit stukje ook niet om een leuk verslag van ons avondeten te doen, maar vooral om te testen of ik nog wel op mijn eigen web-log mag schrijven!!!

Het ding blokkeert nu ongeveer alles, grrrr. Zelfs een aardige, zelf gemaakte foto van de speculaasjes van vorige week wordt pas na veel getrubbel geaccepteerd.

Ook regelafstanden en andere lay-out gegevens lapt het ding opeens aan zijn/haar laars.

Om toch een klein beetje in de stijl van dit web-log te blijven: we hebben wel gegeten vanavond, we hebben zelfs lekker gegeten. Het leek al bij voorbaat zo’n avond te worden…We besloten niet zelf te koken maar naar een Chinees restaurant, Paradijs, te gaan. We eten daat altijd hetzelfde: Peking eend! Altijd goed! Een heerlijk krokant eendje met mooie verse groenten uit de wok.

Tja, en daarna gebeurde het met die computer…

Paul is naar boven gevlucht met de nieuwste Harry Potter, ik knutsel nog maar even verder. Eerst even met Hond Max naar buiten, het regent heel hard, misschien vindt Max een klein rondje wel genoeg…Daarna ga ik weer verder met dit ding.

Espresso komt er vandaag niet van.

© ellen.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *