Kip met kerrie en taugé…

 

kip met taugé 007

Vreemd om weer met ons tweetjes in een opgeruimd huis aan tafel te zitten, heel stil ook!
We aten laat vanavond, Paul sliep eerst wat in voren. Hij begint vandaag weer met werken. Een snelle eenvoudige maaltijd dus; kip met taugé en kerrie.

Voor twee personen;
2 biologische kipfilets, in stukjes gesneden
1 ui en 2 teentjes knoflook, fijngesneden
1 eetlepel kerrie, ik gebruikte milde Hindoestaanse kerrie
1 vers pepertje in stukjes gesneden
150 gram taugé
een paar lepels kippenbouillon
olie

Bak de kip rondom aan in de olie, voeg ui en knoflook toe.
Dan de stukjes chilipeper erbij doen en de kerrie. Bak de kerrie voorzichtig even mee.
Voeg de taugé en wat bouillon toe en laat het geheel 10 minuutjes smoren. Strooi er vlak voor het opdienen wat verse koriander over.

Wij aten er rijstnoedels bij.
En espresso toe.
© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *