Een geheel vernieuwd Ministerie!

De meeste lezers hebben inmiddels wel begrepen dat er iets goed mis is met ons weblog.  Al weken zijn we niet te bereiken.  Met ons zijn nog zo’n 380.000 weblogs de dupe geworden van een té grote migratie bij weblog.nl. Men dacht de zaak daar in een paar dagen te klaren, maar tegenslag (of zelfoverschatting?) maakt dat er keer op keer dingen fout gaan. Nog steeds zijn de weblogs niet te bereiken en bestanden lijken, voor zover we ze kunnen zien, zwaar beschadigd.  Al met al een weinig hoopgevende situatie.

In het begin van de migratie hebben we nog rustig afgewacht, dan maar even geen schrijfsels, maar na drie weken kregen we toch echt de kriebels. Op Google zijn we bijna niet meer terug te vinden, onze mooie eerste plaats in de Foodrank is gekelderd en we krijgen steeds meer vragen wat er toch aan de hand is…

We besloten dat er twee mogelijkheden zijn; stoppen, of op een ander weblog doorgaan! Na lang beraad besloten we deze .nl site te openen. (met dank aan Meneer wat eet ons voor de tip en Paul Jongsma voor de praktische uitvoering)

Het ziet er nog niet allemaal perfect uit zoals wij ons wensen, en het zal wel even duren voordat onze lezers hun weg hiernaartoe gevonden hebben, maar wij doen ons best. Kijk niet vreemd op als de lay-out verandert, we moeten onze draai nog een beetje vinden in het werken met Word Press.

Als het oude weblog hersteld is zullen we alle artikelen (zo’n 2900, waarvan er op dit moment nog 71 te vinden zijn!) overzetten naar deze site.

Vanaf vandaag kun hier je in ieder geval weer elke dag lezen over Eten, Drinken en andere genoegens!

Ennuh; maak je een beetje reclame voor ons? http://ministerieetenendrinken.nl, dat kunnen we goed gebruiken!

 

© ellen

 

Please follow and like us:

14 thoughts on “Een geheel vernieuwd Ministerie!

  1. Blij dat ik jullie (na een e-mail) weer terug gevonden heb.
    Nu hopen dat het oude archief spoedig weer op deze site geplaatst kan worden.

    [ En voor de toekomst: backup, backup, backup! ]

  2. Ooooooo…ik was al bang dat het niet meer goed zou komen….fijn dat jullie er weer zijn…Balen zeg, dat het allemaal zo mis liep…gelukkig had ik een aantal recepten al eens uitgeprint! Ik heb de site (en ook een aantal links) écht gemist. Succes met de opzet van een nieuwe site…ik blijf zeker reclame maken!! Lieve groet, Monique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *