Broeder Bo Bier Best?../

 

broeder bo 007

Broeder Bo renoveerde onze muziekinstallatie. Alles doet het weer naar behoren, ook de draaitafel. Er zitten nieuwe kabelgootjes in de muziekkast, de snoeren zijn professioneel opgebonden. Er moet nog een stukje achterwand uit de kast worden gezaagd, want de “nieuwe” versterker past nét niet. Enfin, een zeur die daar over valt. Gisteravond draaide het Ministerie weer ouderwets plaatjes.  Dr. Hook, Frank Zappa,  Jonathan Richman and the Modern Lovers, kortom: lang leve Broeder Bo

Al bij een eerdere gelegenheid beloofde Broeder Bo me zijn zelf gebrouwen bier. Gisteren bracht hij een flesje mee. Bier van de tweede gisting, met een fors alcoholpercentage. Het bier oogt donker, en het zou mild-bitter moeten smaken. Zou moeten…, schrijf ik, want ik weet het niet. Het grote dilemma in dit geval is het wel of niet openen van het flesje. Dit bier kan zich namelijk nog jaren ontwikkelen, in een rustige donkere kelder. Wat nu te doen?
Ach lezer, laat ik afspreken dat ik met een mooie proefnotitie kom op dit web-log, tegen de tijd dat ik er niet meer af kan blijven.

© paul

broeder bo 008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *