Rare dag…

bolognese 003

De dag is anders aan het verlopen dan oorspronkelijk gepland was. Ellen wordt geacht tot vanavond 22.00 uur  “workshops” te geven op de PABO en ik genoot minder van mijn vrije dag dan wenselijk was.
Aangezien we straks toch samen willen eten heb ik het restant van de Bolognese met balletjes uit de vriezer gehaald. Vooraf gemengde bladsla met een gebakken geitenkaasje.
Ik heb nog een fles Mooie Rooie liggen van wijnhuis Torres uit Catalonië. Die ga ik nu open maken. Ik zal er ook een glaasje van drinken voordat ik Ellen ophaal in Eindhoven, eentje mag…

De reacties op het  artikel over de gestolen artikelen zijn legio. Niet alleen via de web-site, ook onze mail-box zit aardig vol. Onze dank voor het medeleven en de verontwaardiging. Ook ontvingen we de nodige tips om stappen te ondernemen, heel bruikbaar, we zullen ze goed bewaren.
Onze artikelen zijn overigens sinds vandaag niet meer op die “vreemde” site te lezen, ze hebben ze eraf gehaald.

© paul

Update 1/04/08 22.40 uur  De artikelen staan nog steeds op de site. Ook het  laatst gepubliceerde artikel van Paul over de spaghetti staat er gewoon weer op, mét foto! Grappig is dat er op deze site zoveel gestolen artikelen verschijnen dat ze na een dag al weer “uit beeld” zijn.
Je kunt wel nog steeds zoeken naar oude artikelen, zoek bijvoorbeeld gewoon eens op “gestolen recepten”
Nou ja, ik ben net thuis van mijn werk, ik drink een mooi glas wijn, Paul maakt spaghetti, wij genieten van Eten en Drinken!
Morgen ondernemen we verdere stappen!

© ellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *