Geen Feest…

strudel 003

Ik had me voorgenomen om dit jaar mijn verjaardag niet te vieren, ik had er geen zin in. Ik belde netjes al de vrienden en vriendinnen af. Echter, niet iedereen was het met dat voornemen eens. En zo kon het dan gebeuren dat op zaterdagmiddag (alsof het afgesproken was) een aantal van hen zich rond de keukentafel schaarden. Ze kwamen dan maar een voorschot halen op mijn verjaardag en schonken me de kado’s die kennelijk al waren aangeschaft. Ellen, die lucht had gekregen van het op komst zijnde bezoek, bakte in de vroege middag nog snel een apfelstrudel naar beproefd recept. Al met al was ik genoeglijk verrast en het werd een aangename avond.

Later die dag aten we een gestoofd zwijnenvlees met papardellen. En zo was ik (vervroegd weliswaar) toch nog jarig.

strudel 005

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *