Hoera! Hendrikje en Andy hebben een huis!!!

taart

Vanmorgen hebben onze dochter Hendrikje en haar vriend Andy een huis gekocht! Een mooie daad de laatste dag van dit oude jaar. We dronken vanmorgen samen al een glas champagne om het te vieren. De financieel adviseur kwam ook even langs, mét een taart en een mooie bos bloemen.

Hond Max viert geen feest vandaag, zoals altijd bij gevaar (vuurwerk, onweer) heeft hij zijn vaste veilige plekje opgezocht. Onder de computer is het goed toeven voor een bange hond. Zover mogelijk achter in het huis, ver van al dat enge vuurwerk!!!

Natuurlijk gaan Hendrikje en Andy vanavond met veel geknal de koop van het huis vieren. Ze stalden hun vuurwerk even in onze keuken. Die hond moest eens weten!!!

vuurwerk 001

© ellen.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *