Stifado op zaterdag…

eindelijk carnaval 002

De laatste details aan sommige carnavalskostuums moesten nog worden afgewerkt. Daartoe verschenen het Kind en Andy rond etenstijd op het Ministerie, zaterdagavond 18.00 uur. En ach, als ze dan toch hier waren konden ze net zo goed mee eten. Ik had een stoofpot gemaakt, min of meer op Griekse wijze. Ik dacht dat ik een nogal uniek potje had gebrouwen, maar één blik in ons archief leerde me dat ik vrijwel hetzelf recept gebruikte op 8 januari van dit jaar. Vandaag aten we er pasta bij en dolma’s uit blik. Geen groente, maar wel lekkere wijn uit Zuid Frankrijk. En espresso en chocolade-abrikozentaart toe. Die taart bakte Ellen vanochtend samen met de Twins, terwijl ze de soep voor de komende carnavalsdagen voorbereidden.

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *