Zoete lunch…

bosche bol 012

Je kunt Petra de laatste tijd nog zelden verblijden met een kop koffie, een kop thee, een koek. En samen een sigaret roken is er al helemaal niet meer bij. Ze is, al weer enige tijd geleden, met succes gestopt. Tsja, wat doe je dan wanneer je weet dat ze in de late ochtend langs komt?

Een Bossche Bol is één van de geneugten die ze zichzelf nog wel wil permiteren. Ik wist dat, dus schafte ik er vanochtend twee aan. Niet van die mooie van bakker De Groot, maar gewoontjes uit de Super. En ook al zijn de verschillen signifikant (nét te weinig bakkerschocolade, nét te vettige room, nét het mindere gebak), deze konden er toch best mee door. We aten ze zojuist, en beschouwden het maar als een zoete lunch…

De foto toont overigens een “Bol van Groot”, Ellen maakte hem een goed jaar geleden. De foto’s die ik vanochtend van de “Superbollen” maakte waren jammerlijk mislukt.

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *