En andere genoegens…

motorcross 2009

Toen ik vanavond naar mijn werk vertrok zag ik dat Ellen bezig was met het stukje over de venkelsalade en de Spaanse tortilla. Het artikel staat niet geplaatst, dus ze zal er wel mee gestopt zijn. Dan morgen maar…

Het lijstje is intussen verwezen naar het “Rijk der Valse Beloften”. Het leek de afgelopen week wel een wedstijd: “hoe kom ik onder voornemens uit”.

Op zaterdag ging ik naar de markt in Helmond. Naast de voorrraad groenten en vis voor de komende dagen bracht ik Shoarma mee en nog wat lekkere dingen van het Indonesisch stalletje (onder andere lumpertjes en voortreffelijke sambal badjak.) We maakten er op zaterdag een maaltje mee. De zondag werd de Afhaalchinees eer aangedaan. Wéér gegrild spek, wéér kool in santen. Enfin…

De foto nam ik op Aswoensdag, de dag na carnaval dus. Intussen zie je de bloempjes ook in het wild verschijnen, maar ik schep er ieder jaar weer een eer in om met carnaval bloeiende forsythia in huis te hebben. Het lukt altijd…

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *