Bijpraten…

just tomatos, olive oil, capers and garlic

Ik bracht Ellen naar Luxemburg en zij nam mee…. Haar nieuwe laptop!

Ellen zit ginder vakantie te vieren, en ik ga gewoon werken. Het is soms raar verdeeld in de wereld.

Na verwoede, maar jammerlijk falende pogingen in een eerder stadium zou het nu dan toch moeten lukken, levensberichten op dit web-log, rechtstreeks uit Septfontaines, Luxemburg! En wat blijkt: het draadloos netwerk aldaar werkt niet naar behoren. Het ligt niet aan de nieuwe laptop, het ligt niet aan Ellen, het ligt aan een versleuteling die niemand naar behoren kan ontgrendelen. Het laatse wat ik ervan hoorde is dat er met “man-en-macht” aan wordt gewerkt om de zaak alsnog draaiende te krijgen. Het zal me benieuwen…

Geen nood lezer, ik ben er ook nog. Vanaf morgen ga ik verslag doen van mijn kooksels, want ik ben van plan om goed voor mezelf te zorgen. Je zult het lezen.

Gisteravond hield ik het bij afhaalchinees. Maar toch, ik had voor de foto een mooi bordje gearrangeerd en netjes de tafel gedekt. Bleken de batterijen van mijn fotoapparaat zo plat als een dubbeltje. Enfin…

Het plaatje hier boven dateert van alweer een tijdje terug. Het gerecht lijkt echter sprekend op het bord spaghetti van zondagavond.

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *