Zondag 2 augustus;Feest op het kasteel Ansembourg…

septfontaines juli 2009

Ik schreef al eerder over het jaarlijkse feest op het chateau van Ansembourg (Luxemburg). Zondag 2 augustus is iedereen weer welkom om het kasteel te bezichtigen, de hapjes en de drankjes te proeven, een dansje te maken of gewoon wat lui door de prachtige tuinen te slenteren. Als je toch in de buurt bent, dit is een evenement dat de moeite waard is om een stukje voor om te rijden, al was het alleen maar voor de heerlijke Zwitserse kaasfondue, of de Portugesche sardientjes van de gril, of de fantastische Italiaanse pasta en natuurlijk de Bretonse cider in stenen kommen of,…nou ja noem maar op. Een waar eet-en-drink-feest rondom een prachtig kasteel in het mooiste deel van het Groothertogdom Luxemburg.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *